045 - 20 11 228

"Ik bespaar nu flink
op de energiekosten"

Zakelijk besparen op energiekosten

Zorgeloos én
kosteloos besparen?

Zorgeloos en kosteloos zakelijk gaan besparen op energiekosten? Dat kan bij de onafhankelijke energie bedrijfsadviseur. Wij hanteren een uniek concept! Dat wil zeggen dat onze werkwijze gebaseerd is op volledige onafhankelijkheid. Wij hebben de keuze uit wel 10 energieleveranciers en door universele afspraken hebben wij er geen enkel belang bij om een voorkeur te ontwikkelen. Dat maakt het voor ons dan weer heel gemakkelijk om ons helemaal op úw persoonlijke situatie te focussen.

Geen tijd én geen zin in die ingewikkelde energierekening?

Het probleem van de meeste ondernemers is niet dat ze niet geïnteresseerd zijn in het zakelijk besparen op energiekosten. Nee, het zit hem voornamelijk in de tijd en dan met name het gebrek daaraan! Daarbij verlangt het toch wel enige kennis om een energienota en/of afrekening te kunnen lezen. En mocht u eruit zijn wat dit betreft, dan is er weer een volgende, arbeidsintensieve stap; offertes aanvragen, effectief vergelijken en de consequenties in beeld brengen van een eventuele overstap!

Meer dan advies en overstapbegeleiding

We zeggen niet voor niets ‘Adviseren, ontzorgen, overstappen én monitoren’! Daarmee bedoelen we dat we u niet ‘loslaten’ op het moment dat u besloten hebt om over te stappen. Zakelijk besparen op energiekosten bij de energie bedrijfsadviseur begint bij een inventarisatie van uw bedrijfssituatie in combinatie met uw huidige energiekosten. Ons hoofddoel is namelijk niet óm u te laten overstappen - zoals veel energieaanbieders dat doen, zij hebben duidelijk een ander doel - maar om u een helder beeld te geven van uw huidige ‘energiesituatie’, de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Nu horen we de ondernemer al denken; “dat gaat wat kosten …!”

De kosten voor onze dienstverlening? …NUL!

U kunt bij de onafhankelijke energie bedrijfsadviseur zonder zorgen en extra kosten zakelijk besparen op energiekosten. Wij regelen alles voor u, van begin tot eind! Door vaste afspraken met onze energieleveranciers, die volledig los staan van uw verbruik, contract of actuele energieprijzen, kunnen we met recht zeggen dat de kosten voor onze dienstverlening voor u … NUL zijn. Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze, een vrijblijvende inventarisatie van uw energiekosten, maak dan een afspraak. We komen graag bij u langs!

JA, IK WIL GRAAG EENS DUIDELIJKHEID!

Maak eens een afspraak met de onafhankelijke energie bedrijfsadviseur.
Zonder dat het u energie kost (!!) nemen wij alle arbeidsintensieve acties van u over;
Inventariseren, adviseren, overstappen, monitoren!
Volledig ontzorgen dus, en zoals gezegd …
HELEMAAL GRATIS!

Maak nu een afspraak